Om os

Passion for kvalitet

Bag Gyoto står de to feinschmecker, amatørkokke og madentusiaster Rasmus Faurholt og Mads Brink.

Jagten på den helt perfekte japanske køkkenkniv førte dem i det herrens Corona-år 2020 vidt omkring på det danske marked for til slut at nå til den erkendelse, at japanske køkkenknive i tilstrækkelig høj kvalitet ganske enkelt ikke kunne opdrives i Danmark.

Enten var de for dyre, for dårlige – eller slet ikke fra Japan, selvom sælgerne hævdede det modsatte!

Derfor tog de sagen i egen hånd og besluttede sig for at importere og sælge japanske knive i en kvalitet og et design, som de selv gerne ville eje.

Den beslutning ledte dem i favnen på den japanske knivproducent Yoshihiro, som gennem århundrede har håndsmedet knive af allerhøjeste kvalitet.

Oprindelsen til de teknikker, der den dag i dag bliver brugt til at skabe Yoshihiro-knivene, kan dateres helt tilbage til de japanske samurai sværdsmede i det 14. århundrede. I løbet af 700 år gik disse sværdsmede gradvist over til at smede knive, og med sig tog de den perfektionerede teknik til håndtering af ild, jern og vand.

Når du køber japanske knive hos Gyoto, kan du derfor være sikker på, at de er

  • Produceret i Japan af nogle af landets dygtigste smede.
  • Håndlavet af kunsthåndværkere, der hver gang skaber et unikt kunstværk.
  • Udført i de bedste materialer og med brug af den ældgamle, asiatiske damaskusmetode

Mød os

Gyuto.dk er kommet til verden som en sammensmeltning af interessen for mad og det, at finde det rette køkkengrej.

En stor del af glæden ved at lave god mad, handler om at have det rigtige udstyr til opgaven. 

Derfor har vi et bredt udvalg at højkvalitetsknive så du kan blive klædt godt på til alle tænkelige udskæringer af grøntsager, kød og fisk. 

24131324_10155864621002071_5581640782153282714_n

Mads Brink

Stifter

Mads er 32 år gammel og bor sammen med hans kæreste Ditte og lille datter Freja, i Grindsted. Passionen for mad og køkkenudstyr er opstået igennem mange års udforskning af det kulinariske

Et medlem af tvivler panelet - Rasmus - Til Jens Anton Havskov

Rasmus Faurholt

Stifter

Rasmus har igennem de sidste mange år, rejst en del, og har her fået især de lækre sydeuropædiske madtraditioner ind under huden. I køkkenet står den derfor ofte på den mere avancerede og klassiske kogekunst.